SISTA JÄVLA NATTEN

Nu jävlar är det färdigjobbat... Allt är packat och klart.. bara att sova bort denna kuknatt sen rätt till
PEACE AND LOVE....
Det ända jag behöver komma ihåg är sprit och biljett.. undra om man klarar det..
Aja blir nog inge uppdatering i helgen så jag får återkomma på söndag eller måndag..
Hörshej

Stereo!!!

Pullan grejjar hemma med p&l grejor.. ingen stereo säger dom.. va faaaaan.. det är ett måste ju... kommer ju ihåg förra året vilket helvete det va... vaken dygnet runt uten musik går ju fan inte.. Inga mjukisar ska jag heller ha.. öströmskan säger ifrån:) Hmm det jag ska komma ihåg då:)
Begges komma ihåg.
1. Batterier
2. Silvertejp
3. Highland eagle
4. Highland eagle
5. Highland eagle
6. Solstol
7. Highland eagle
tror det va allt.. haha..
Aja nu ska jag gö nått.. hej hej

Næstan hemma..

Fy fan va nice.. inte mycke kvar nu.. så jævla nice.. fan fick tag på gamle laitinen igår.. allt va bra med han.. skønt och hør.. synd bara att jag inte ær hemma nær han kommer hem på fredag.. vilken miss liksom han har inte vart hemma på 10 år sen precis den dagen hamn kommer hem, ja då ær beggebaron borta... fuck... Aja hoppas det gick bra før han igår iaf.. haha.. nej nu ska jag ner och plasta in program till p&l.. simma lugnt..

3 dagar:)

Inte långt kvar nu... Fan va nice med fint väder, bra band, öl och massa kul:) pullan är och sätter upp tältet idag så det är klart.. får se hur hon lyckas med det.. haha. snett och jävligt.. jag menar begge bor inte hur som helst.. ska ha källare och garage och grejor.. haha.. nej men fan va nice det ska bli... hoppas bara jag hinner med det förbannade 10 planet annars kommer jag ju skitsent.. men det löser sig... aja nu lä jag runka.. ha det fint

Hahahaha

Fan har hört att det har vart vilda västern hemma i avesta.. får tacka barsan för att du har koll på pullan när begge är å drar in deg:) uppskattas.. haha... vad hände sen då??? sitter här och tänker mej in i situationen och kan tänka mej att vederbörande inte könner sej så stor i dag.. haha.. ÅNGEST till 1000 skulle jag tro.. men hade nog agerat snarlika själv.. inget och hänga blyläpp för.. man har gjort bort sej förr och det kommer hända 100 ggr till.. haha.. Så jävla kul bara när det inte är en själv... aja nog med det.. Själv sitter jag och väntar på övning.. lä i den där JÄVLA överlevnads dräkten.
sen ska det simuleras en brand eller nått.. då får man sitta och svettas i dom där trånga förbannade livbåtarna i en timme elle nå.. kul liksom.. men det är som det är.. Va tvungen och köpa cigg idag med.. har klarat mej på 2 paket nu i 11 dagar, det är väl ganska bra iaf.. orkade inte slluta helt nu.. men men nästan... Aja bara och börja klä på sig då;)

Lördag...

Fy fan va tråkigt det är och va hör just nu alltså...
'
Här spenderar jag mina kvällar.. kul liksom.. hatar det här nu.. vill ju fan va hemma och ha kul.. jävla hornorge.. kunde väl fan respektera att man är svensk för helvete... alla har liksom kul nu.. utom gaybloggaren begge.. nej han sitter och runkar år samma jävla film da ut och da in.. äh, fyfan sägger jag...
Knappt nå sur alls.. det är ju lördag så jag unnade mej iaf lite ost och skinka till kvällsmat men inte fan vart jag gladare för det... vet i fan vad jag ska hitta på.. kanske ska gå upp en våning och kolla om dom ställt fram nå lördagsgodis.. det är väl det närmaste fest jag kommer idag, eller kanske en alkoholfri munkholm. men hur kul är det liksom.. Nej sug kuk alla ni som har kul.. inte ett dugg avundsjuk.. fortsätt med det ni töntar håller på med så fortsätter jag och ha den roligaste lördagen i mitt liv... orkar inte ringa nån heller för då blir jag bara förbannad.. så jävla inställd på att jag har roligast nu.. så hej dåinnan jag tappar den tanken

Fitt midsommar...

FYFAAAAAAN va tråkigt jag har... aja, glad jävla dag på er.. själv ligger man i 5 m2 rummet och spelar poker.. KUUUUUUUUUUL.. sug kuk jul, sug kuk påsk, sug kuk alla jävla högtider förutom midsommar.. liksom den ända dagen man vill va hemma på.. nej då är man mitt ute i havet, för sej själv.. kul att man inte ens får bra betalt. fyfaan säger jag bara...  dagen blir ju inte bättre av att man har lust och MÖRDA min jobbarkompis.. tar tillbaka allt bra jag har sagt om han.. jävla omständiga jävel.. synd att det är så jävla långa straff på mord annars hade han åkt ner i havet idag... men jag är inte bitter... nej nej.. nu ska vi se positivt.. bara några dagar kvar nu.. ha så kul i kväll
FUCK YOU ALL

:(

Kul jul... roligaste dagen på længe det hær.. jag ær inte bitter

Halvvägs..

Då va man halvvägs då:)nu kan man börja räkna dagarna... nice.. kolla lite flygtider och det ser ut som att jag missar 10 flyget på torsdag, vilket betyder att jag måste sitta och vänta i fucking bergen till kl 16.00.. hur kul är det på en skala???? blir ju bara att man blir full och jävlig.. sen direkt tilll borlänge.. aja man får väl försöka hålla sej något så där.. farsan ska ju trots allt stjutsa mej.. stjutsa?? stavas det värkligen så där?? hmm, aja inte mitt fel att jag inte kan stava.. ni fattar ju ändå.. det va det.. har nyss avslutat en poker tunering.. kom 3 av 104 st.. va väl rätt bra ändå tycker jag.. synd att det bara vart 40$.. men det är ju pengar det med.. eller?? pullan sitter och dricker hos direktören med magda och allt.. kul att vara här:) fan ser aldrig magda nu för tiden.. hon får fan flytta hem snart saknar henne.. men men jobb jobb, cashen måste in så att säga och det finns ju inte överdrivet med jobb i avesta så jag får väl vara glad för hennes skull... kanske ska ta och peta ur fingrarna ur röven och hälsa på henne nångång.. vore kul.. det är ju inte hur långt som helst direkt.. man kan ju lämna avesta ibland.. aja nu får jag snart kramp i fingrarna... gonatt säger vi på nordsjön;)

Skattekort

Då lær man skicka in ett nytt skattekort igen då... fan va det ær papper hit och dit i detta land alltså... man blir fan inte klok.... men ska inte klaga heller... undra hur det ær med slagen och kurser.. måste ju uppdatera min offshorekurs i år.. snart næmligen.. fan palla och betala det sjælv liksom.. nej nej nej.. det måste tas reda på.. lækarundersøkning måste jag med gøra.. måste hit och måste dit.. kan man inte bara få jobba.. nej nej.. aja nu måste jag fan gøra det iaf. rastfan ær ju slut ser jag.. nytt jobb nya utmaningar..


GRATTIS GREKEN

Jaha idag blev grekfan vuxen..
grattis grattis.. fan snacka med kackan igår och vi kom fram till att vi är fan väldigt omogna för våran ålder.. undra va fan det beror på jag.. måste va internet elle nå.. mobiltelefoner och datorer.. haha.. Pratade även med meckarmicke.. fan han har köpt en väldigt dålig  vattenskoter.. ska knappt bli nå kul alls och testa den.. brum brum.. hm vad har hänt idag då.. inte mycke kan jag säga, elle det va några kollegor som smälde en pump.. haha en sån där väldigt billig.. så jävla kul när det händer ändra, skadeglädje är den ända sanna glädjen.. pullan har har fixat tält, sovsäckar och grejor till festivalen.. så jävla duktig min tjej.. fan va jag ser fram imot det där jävla p&l.. undra vilka man ska se??? det är ju hur många som helst ju... fast det brukar ju sluta med ett par eller 3 bara.. Sugen på hus är jag med.. sitter å kikar runt lite.. inte lätt och få en tomt vid vattnet heller... men det ska jag ha, kosta vad det kosta vill annars äre ingen mening och köpa hus tycker jag.. hoppas det löser sej.. och att vi tomten som vi vill ha annars blire inge bra, har ju liksom hela huset i huvudet nu.. bryggan, bubbelpoolen, tehuset till pullan, verandan.. ja allt liksom.. MÅSTE HA.. aja nu ska glo på tve hörs imorn... natti natti

Førkyld

Fan børjar bli lite sjuk tror jag.. inte bra inte bra.. hær ære væl skit samma men måste bli frisk tills jag kommer hem iaf... då har inte jag tid och vara sjuk.. massor och gøra ju.. aja jobb jobb love love

Tråk tråk tråk...

Fan va trist jag har just nu... ligger här i sängen i mitt rum som är ca 5 kvm.. liksom va fan ska man hitta på.. tror jag har sett allt på internet.. tv:n är så liten så den knappt syns.. pullan jobbar. så wtf ska jag hitta på.. orkar inte gå och umgås med nån heller.. orkar inte ens runka.. då äre fan illa!!!! Midsommar i helgen, KUUUUL att man jobbar.. men peace and love är ju snart å det ska fan bli kul så in i helvete:)
Det är grejor det.. fan va kul och se dom.. synd att campingen ligger 13 mil från festivalområdet bara men motion är ju aldrig fel men ack så drygt det är och gå när man är full.. För det har jag tänkt och vara.. vad fan ska man köpa med sej då??? Sprit, varm och kall.. vin?? nej fan va äckligt.. får nog fan bli sprit och kanske nån liter highland eagle:)
Det är grejor det.. Hm får se, hur länge äre kvar.. typ 8-9 dagars jobb kvar.. blääää.. just nu vill jag bara hem.. fast det ändrar sej nog.. det går ju fort med 2 veckor ju men man måste få ha sina svackor liksom, det är ju inte kul och jobba jämt.. det är jag nog inte ensam om att tycka??? lite dåligt med folk som ska till p&l i år tror jag.. iaf camping gäster... ähh vi får väl styra nått bara.. eller?? synd att alla andra töntar ska bo på hotell.. vad äre då för vits och åka på festival?? eller det är ju min mening.. för tänk om alla skulle va som mej. hah hur fan skulle världen se ut då.. försök föreställ er det.. haha.. aja nu ska jag ringa Kackan tror jag.. sweet dreams..

Freeroll

Daily freeroll på betsafe snart.. gick inge bra igår så man får väl köra gratis och vinna dom istället då... nehä.. kolla visst fel på dag får bli på torsdag istället... Annars då, jo idag har begge fixat och donat.. fan va bra jag är.. det kommer uppskattas:) hmm, äh vet inte vad jag ska skriva.. jag får återkomma..

God natt

Då va ännu en dag avklarad.. snacka nyss med pullan, dom håller på och sätter in nya fönster i våra håla.. pullan har plastat in hela lägenheten.. haha.. gullet.. Nu väntar sängen efter en dålig pokerkväll... trodde jag skulle bli rik men ack.. haha.. aja runken har man hunnit med iaf.. youporn.com äger som fan.. sov gott det ska jag.. hej då..

Funderingar

Faaan va jag blir kreativ när jag är ute och jobbar.. vad det nu betyder men det lät bra.. fan tänker ut nya smarta grejor hela tiden.... synd bara att när man kommer hem så tar spriten över sen är allt borta.. haha, nej skämt och sido men synd att jag aldrig gör det jag har tänkt, skulle jag gö det så skulle jag va skitrik tror jag.. men men det finns så mycket annat kul hemma och göra... Nej ett hus skulle va bra så jag kan sitta för mej själv och fundera med en Wirre i handen.. fan vilka ideér jag får.. haha.. äh vet ju fan inte vad jag prata om.. A det har iaf gått bra med mina 4-20 mA grejor idag.. det är ju nice... ni so känner mej vet ju att jag är rätt blyg av mej.. iaf när det gäller nytt folk.. men jag har kommit på hur man ska lätta på stämningen nu.. det är liksom bara att berätta att jag har 3 kuk tattueringar, då lättar allting.. fan va jag är bra.. gadda kukjäveln.. vilken jävla smart grej av mej.. nej nu ska jag tänka vidare.. kanske delar med mej av min smarthet snart för nu äre mycket i huve kan jag lova.. ding dong.. här är en bild på plattformen jag är på  nu föresten. hej

Instrumentjobb..

Hmm 4-20 mA, transmittrar hit och pumpjævlar dit.. intresant men oerhørt svårt.. har fan inte hållit på med sånt sen skolan.. å dær va man ju jævligt aktiv liksom.. men men det kommer sakta men sækert.. Skulle va ett plus om jag vissste hur processen fungerar, men men... Aja det får bli som det blir.. saknar min ælskling før øvrigt.. vill hem och prata hus ideèr... fan va sugen jag ær.. hoppas bara att jag får tomtjæveln, annars spricker ju fan allt.. Aja nu læ jag gå å looooopa lite.. haha.. hej hej

Pokerberoende

Jaha nu är man spelberoende då.. jävlar va dyrt det blir... Aja får se hur det går i den här tuneringen.. Gått bra på jobbet idag iaf, fast jag vet inte riktigt vad jag håller på med.. är ju elektriker å ingen jävla instrumentare.. gaykablar.. men ändå kul och lära sej... aja får se hur det går!!!! Har slutat ätit på kvällarna u så man kommer ner i matchvikt igen... hungrig som ett as är jag, men STENHÅRD:) nej nu äre åter till pokerhelvetet... see you

Flow

Så fan heller.. faaan nu vart man fattig istället.. jävla betsafe.. slotsmaskinerna fungerde inte heller som jag ville.. men men sånt ä'r livet.. nu måste pokerkungen sova.. hej och godnatt.. grattis morsan föresten... va det 30 du vart va?? å pullan dej saknar jag ska du veta.. kan bli en runk innan man somnar och då kommer din nakna kropp att finnas med i tankarna.. love ju.. runk runk

HORPOKER!!!!

Fan vad jag hatar och förlora.. jävla fitta... Delad shipleader.. jag satt på dam ess, han satt på 5 och 8 hjärter.. och så förlorar man.. FAAAAAAAAAAAAAAAN... Men men jag spelade inte dumt iaf.. gjorde faktiskt allt rätt.. ska ner och röka min sista cigghelvete nu sen är det slut rökt i 12 dagar... Sen ska jag bli medlem på nån pokersida för jag känner att jag har flow nu.. haha.. hej hopp

POKER

Ännu en hård dag avklarad.. nyduchad.. tog bort skägget och rakade pungfan, så nu är man len som en fågelunge där nere.. Skulle va nått å slicka på va pullan??? Aja har lite brottom för jag ska iväg och spela skiten av de gamla oljearbetarna på poker nu.. lä dra.. på återseende.. sug men lena pung..

ÖvertidsBegge

Då va 16 timmar avklarade.. nice med lite overtime... fick lön idag från förra firman.. stämde det??? NEJ.... Undra om man blir nå less då.. alltså hur svårt ska det va.. nu har han betalat ut åt mej to times och ingen gång har blivit bra.. + att han missa en utbetalning.. pissfirma.. får väl åka och hälsa på med aluminiumträt snart.. gamle ghettobegge.. aja nu kommer lite bilder.. sen ska jag ringa pullgnuggarn..
Snyggsyrran...
Haha. ser ut som bror liten jag.. men stolt va jag..
Betygstittning.. gissa vem som hade bäst????
Nu kommer lite mindre seriösa bilder..
Gamle jimpa blev 30.. fan man har bra långt kvar innan man är ifatt där...
Larssons fel att det blev öl.. hade inte han setat där så hade man inte gått dit.. men kul va det... det lilla jag kommer ihåg iaf..
Efterfest med trapper.. nyktert verkligen.. haha
Puddingen min och linda
King Jag

Nytt arbete nya utmaningar...

Jaha førsta dagen på nya arbetet.. done.. ser bra ut det hær... vad ær det før skitsnack om att oljan tar slut.. det tror jag inte på.. annars finns det ju en hel del gas kvar så jag klarar mej nog till pension.. det vill sæga typ 40-45.. mer ska man væl inte jobba va.. haha.. Har inte fått fart på min dator hær ute eller nærmare bestæmt internet, dærfør det inte k0m nå bilder igår.. men jag gør ett nytt førsøk ikvæll.. aja nu ska jag ner och røka.. Simma lugnt.. det va hambørgare till mat idag føresten och korv før den delen.. aja hej hej

Lite dåligt med uppdatering ser jag.. ursäkta!!!!

Får väl be om ursäkt för dåligt uppförande.. haha.. Nej men jag har vart rätt full på slutet och då är det svårt och hinna med det här.. men jag ska bättra mej... Sitter iaf i bergen i nån lägenhet och väntar på att klockan ska bli gå och lägga sej... Fick nya jobbet föresten för er som inte vet... Så nu har man 2 härliga veckor framför sej.. Så blogghelvete blir nog lite enformig framöver, typ vad jag äter är väl det ända som skilljer mina dagar i 2 veckor framöver... jaha träffa nyss min kollega och han va öl sugen.. behöver jag tillägga att jag med va det.. Så en lassange och 2 öl vart det.. och 500 noska kronor fattiggare.. väldigt billigt i det här landet... kommer bilder imorn.. från studenten och söndagen.. hej hopp

Strandarne..

Jag drar till strandarne och bars... va fan hände igår föresten??? ska ringa jobbet jag har sökt. får se hur det går... på återseende..

Ähhhh

Det kommer mera....

Rabarbersaft..

Nu bär det iväg till farmor och farfar.. rabarbersaft och sockerbullar ska jag nämligen få... fan va fint.. sen blire grillning med kigge luring... också nice... så det kommer balbilder ikväll om jag orkar.. Stå ut.. hej då

Stolt bror..

Fan idag idag har man agerat fotograf till världens snyggaste syster.. fan va snygg hon va i balklänningen... kusin vitamin va bra jävla snygg hon med.. och syssling med för den delen.. och eroca.. äh va fan alla va ju snygga men syrran va snyggast... Har en hel uppsjö med bilder men orkar inte lösa det nu.. får bli imorgon... Sen har man haft en heldag på långboarden med pullan fast hon åkte båge.. och jag honka.. haha.. 5-0 till sverige vart det å.. fan va nice... skulle vart fint och va där... grattis sverige.. nä nu blire sängen.. så man kommer upp imorn... natti natti..

Ut på stan

Jaha då va familjen bögblogg på g då..
gayiaga jävla horkort...
ska vi ut och köpa ny allmenacka för våran från 2010 duger visst inte.. va fan det är väl bara och räkna ut. unödig utgift säger jag men det vart nerröstat på en gång... hej hej

Idag är det ingen vanlig dag

För idag är det min snyggsyrras baldag.. Fan va stolt man blir... att den lilla parveln har blivit så stor.. hipp hipp hipp säger jag till henne:) Nä nu blire frukost.. vart en översovning idag.. kanske ska vänta till lunch.. ähh inge hungrig alls så va fan ska jkag äta då för.. igentligen?? på återseende..

Natti natti...

Nu har pullan kommit hem efter ett hårt pass i trucken.. så duktig så... har man kokat lite ägg till oss.. duktig:) aja sova sova sova säng säng.. sov gott alla filurer...

Fiskefittor är vi allihopa...

Jaha idag har det vart en sån där dag när det inte har nappat så mycket.. inte ett jävla skit kanjag säga.. inte för en enda jävel.. Meen trevligt har vi haft.. så in i helvete..
Ser väldigt onice ut va????
Tur bagarn va med så vi fick nån jävla mat i alla fall.. gamle kockfan..
Resultatet blev enastående.. själv la jag mej i och grilla min egna bitjävel, den längst ner till vänster.. tur för mej att jag gillar lite bränt.. men svålfan vet ifan om den va så jävla god.. haaha
Boj jävel.. ivägen hela tiden..
Men brunare än cribbe måste jag ju säga att jag va iaf..
Bottennappet själv i hög person.. haha
4 nyanser av brunt;)
Aja måste säga tack iaf.. för kul va det.. nu lä begge diska..

SVERIGE SVERIGE SVERIGE

Vilken jävla svensk dag det är i dag... kan man vara mer stolt än va man är idag.. Snacka yss med mäkal och han visste inte om det va nån svensk march.. hade vart kul och spontan hailat lite för en gångs skull.. det va ett tag sen nu... aja men vi får vara stolta iaf... sigge sigge sigge .... .... ....


Eftermiddag med olika filurer..

Jaha efter att man har städat, diskat, lagat mat, burit ner i källaren så kom sillen med sin lånekuk... jävla nice bil, kommer inte ihåg vad den hette och bara för att kukbloggen inte fungerar som den ska så blir det ingen bild på den heller... Aja gled iaf och raggade ett tag, käka glass med världen mest bakfulla cribbe sen hem och äta med pullan.. förbannat jävla god makaronepudding va det föresten.. Sen ringde bivan och tjata och tjata att vi skulle ner och ta en öl.. mycke riktigt så blev det så.. gled ner på brädan sen kom pullan på efter på cykel.. hem kolla på charles änglar.. nu blire sängjäveln.. tack för en bra dag.. hej hopp gummikuk
Knappt nå dålig..haha..
Just ja va hemma vid marre en sväng också.. mycket trevligt..
Tjat tjat.. nej då, mycket trevligt va det...
Ebba kom in idag med fast hon va så jävla dyngad.. pissa ner sej och grejjer..
hej hej

En helt vanlig onsdag..

Här kommer det lite mer bilder.. haha.. Synd att inte min och strömmens nakenkort kom med.. batteritosk.. Va nå skit på mitt ollon men va fan måste tänka på familjen med...
Gamle kurre kvick.. han kan bitas han...
Men fin är han med..
Cp grannen hade satt upp på sin dörr.. Smart han.. undra om nån kom:)
Gänget. haha
Han va där..
Och han med..
Största va där..
Kungen med:)
Och dom va där..
'
Hon med.. Och pigsen
Hon va där..
Han med tydligen????
Och alla andra..
Lorten med..

Begge baron..

Ja nu är man redo för ett åk i sillen nya penis.. fan va nice.. Idag har jag hunnit med mer än jag trodde.. så här mycke ska inte en kille klara av på så här kort tid.. hoppas pullan blir nöjd fast jag inte hann tvätta men va fan kolla ju i troslådan och det fanns ju fan 30000 rena trosor.. så det kan jag fixa en annan dag.. aja ut och ragga med sillen nu iaf.. kommer bilder senare.. har fixat det nu men hinner inte just nu.. tjoppalå

Fittblogg...

Aja nu har begge nyktrat till och kan uppdatera igen.. försöker lägga ut bilder från i onsdags men det va fan inte det lättaste.. fan va segt det går.. måste va min eos 550d som gör för bra bilder..haha.. det kommer 2 bilder iaf... sen får jag försöka igen under dagen... ÄÄr för övrigt bakis idag med.. fy fan vad gammal man har blivit.. inte ens en 8 dagars klarar man av längre.. fy fan... Men nu fick man en hel del jobb här hemma som jag skulle ta tag i säger pullan, så det är väl bara och köra igång då.. På återseende..

parmiddag

Jaha nu har man haft parmiddag... hahah.. jag alex, pullan och sandra.. och lilla kurre som tror att han är världens minsta.. kan lova, alla ni fjantpar som har vart på fjantpardejt förr har aldrig aldrig någonsin vart på en par arne som denna. och då menar jag verkligen aldrig.. alla 7 dödssynder... done.. men fa va kul vi har haft...  som ni trogna läsare har sett så är inte kameran återfunnen.. ork... nej.. inte idag... hittade intresantere uppgifter.. men det kommer.. simma lugnt.. hej kuk

Balansgång..

jaha då kommer världsvana kigge hem då, ut och gå på snöre.. fast mitt knä palla inte sen är kanske inte balansen den bästa en dag som denna.. men han va imponerand duktig faktiskt.. har inte hämtat cameran än men jag ska väl tamej ork till det så småning om..haha.. aja nu ska jag hoppa in i duschen med pullan, får se vad det leder till.. simma lugnt..

Kul kul kul

Fyfan vad jag hade kul igår.. om jag kommer ihåg rätt iaf.. haha. vart så jävla mycket blogg kort så batteriet tog slut.. men senare idag ska ni få smaka.. haha.. grejjen är att jag vet inte vad som hände igår men jag har en sån där känsla att det va skitkul.. har snackat med pullan och hon är inte arg så det kan ju inte vara mer än bra.. lä in på kingen och hämte cameran bara sen jävlar..

Mätt och belåten:)

fan va jag är grym på mat alltså... matdosa till pullan imorn. done.. fixar och donar som fan nu för tiden tycker jag... Tänkte jag skulle bjuda syrran på mat senare.. undra vad hon är sugen på?? aja det visar sej iaf.. skönt och ha na hemma iaf... ingen grek va med hem heller.. fan va nice.... Vad fan ska man göra nu då? det är ju skitbra väder och jag är allergisk mot nått i tv rummet.. så fort jag kommer in där blir jag förkyld.. men det är rätt nice och bara ligga och snora med.. aja får se vad begge baron hittar på.. A visst fan, gamle kigge stog och knacka på dörren igår.. tror ni man vart chockad har ju inte sett han på fler månader.. välkommen hem brorsan

Pannkaka

Nu har jag vart på hemköp och köppt ingridienser till pannkaka.. får se hur det blir.. Fan heltsjuk det här och va hemma.. fattar inte hur ni kärringar klarar av det.. det går skitsakta för mej.. Äh lä fan ut och jobba igen så får allt bäddat.. Nej fyfan.. kläder här och där, diska, städa, plocka undan... nej fyfan det här är inte mn grej.. undra hur mycket en polack kostar.. skulle va nice med en liten anjärska som springer omkring lättklädd och pyssla... haha. Nej nu ska fixa middagen.. see you


Alex kom sen vart det som det vart...

Min polare alex kom ju som sagt på besök.. måste säga att för mestadels när vi ses blire så här.. För många glas.. Satan vad full jag blev.. men trevligt så länge det vara:) Tänkte vi skulle gå på räkfrossa idag men det va ju inte öppet i strandbacken heller.. piss.. hmm undra om alla andra kommer hem idag det är ju trots allt röd dag imorgon har jag hörs.. kan kanske bli kul.. men det visar sej.. hejhej

RSS 2.0